Om Joreviken Fastighetsbyrå & Jacob Agertoft

Sedan 1989 har vi förmedlat hem, både för sommar och åretruntbruk till framförallt svenskar, men även en lång räcka andra nationaliteter utefter Bohuskusten.

Där andra mäklare väljer att bara arbeta i en kommun har vi valt att specialisera oss på havsnära boenden utefter kusten. Vårt personliga sätt och gedigna kunskap om skärgården har gjort att vi fått förtroendet att förmedla många pärlor i praktiskt taget hela området.

Vi är ledamöter i Mäklarsamfundet och följer Mäklarsamfundets stadgar och etiska regler. I den nya mäklarlagen ges mäklarna rätt att ta ut ersättning när vi förmedlar energideklarationer, lån, försäkringar, städning, homestyling etc. För att hävda vårt oberoende har vi valt att inte ta ut några ersättningar, med ett undantag. När vi hjälper våra kunder med hemförsäkring från DINA går hela ersättningen till Sjöräddningssällskapet. I övrigt är vi helt fristående från banker, försäkrings- eller byggbolag.

Vår lojalitet är med våra kunder. Eller som vi på Joreviken Fastighetsbyrå kallar det
– förnuftigt mäkleri.

Vi arbetar efter principen ” ett år efter husaffär skall vi kunna komma på en kopp kaffe hos både säljare och köpare”. Lite gammaldags men samtidigt evigt modernt. Slå oss en signal eller kom in på vårt kontor i Fjällbacka och låt oss berätta hur vi kan hjälpa dig.

Ansvarig fastighetsmäklare är Jacob Agertoft.