Om Joreviken Fastighetsbyrå

Joreviken Fastighetsbyrå är en fristående mäklarfirma
med ambitionen om att vara den mest personliga,
nytänkande och serviceinriktade mäklarbyrån.

Joreviken Fastighetsbyrå drivs av Jacob Agertoft, men förmedling är i stora delar en laginsats. Försäljningar i kustbandet i Bohuslän blir lätt komplexa med behov av många inblandade. Fotograf, jurister, en byggfirma för att uppfylla det köparna drömt om. Eller varför inte arkitekt eller inredare för att få det precis som du som köpare vill ha det. Med vårt kompetenta team ser vi till att både du som köpare och säljare, är i trygga händer.

"För oss är det viktigt att både köpare och säljare känner sig mer än nöjda efter varje avslutad affär. Så pass att de väljer att rekommendera oss vidare till familj, vänner och kollegor. Redan sedan starten har vi en kaffe-filosofi, det innebär att vi ska vara välkomna på en kopp kaffe till både köpare och säljare efter affären."

Sedan 1989 vi förmedlat mängder av bostäder i Bohuslän. Efter flera år i branschen har vi lärt oss mycket och funnit svaren på många frågor. När är det bäst att sälja? Vilka är målgruppen? Hur kan vi öka värdet på bostaden? 

Idag har valt att fokusera på det område vi är allra bäst på, kustbandet. Från de bebyggda öarna i väster till Bohusläns dramatiska berg i inlandet. Vi älskar Bohuslän och delar gärna med oss av tips på bästa  vandringsled, snorkelställe, kajakuthyrare, café eller restaurang. Ni hittar vår kontor precis bredvid kajkanten i Fjällbacka.

Vi tar alltid fram en individuell lösning för varje enskild affär, och tack vare vårt stora kundregister kan vi lägga upp det så att det passar er.

Kontakta oss.

Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi snart till dig


    Genom att klicka på skicka samtycker du till att dina uppgifter registreras enligt vår integritetspolicy.